Îți dă aripi…

„Șmecherilor” le place sa bea Red Bull… iar după mai multe cercetări efectuate de AFSSA (French Food Safety Agency) s-a concluzionat că  “băutura combină mai mulţi agenţi susceptibili a genera probleme neuropsihice”, lucru ce ne ajută să înțelegem de ce avem impresia că șmecherii au probleme la mansardă.

 • Taurina este substanța ce îngrijorează în compoziția băuturii, provocând aceste probleme neuropsihice, ce pot fi tranzitorii sau permanente…
 • Băutura a fost interzisă în foarte multe țări însă Dietrich Materschitz, inventatorul austriac al băuturii, este cel care a reuşit să înfrângă, în tribunal, temerile oamenilor de ştiinţă… (probabil la fel cum va câștiga și Becali, alias „Războinicul Luminii”, în cazul de la Cluj, cel cu „milionul de sfințișori”).

Totuși, mai există țări ce interzic această bautură: Norvegia, Uruguay, Danemarca și Islanda.

Sursa: Wikipedia & HotNews

Reclame

~ de Swordfish pe 24 Mai, 2008.

6 răspunsuri to “Îți dă aripi…”

 1. Becali va castiga pt k se va demonstra k banii de la cluj erau pt un teren pe care vroia sa il cumpere:-P

 2. Reb Bull e interzis si in Franta..
  si, am inteles ca taurina nu e nimic altceva decat sperma de taur :-& cah

 3. Rasp. pt Gandalf: normal ca va castiga, insa toti stiu care e adevarul… asa ca nu mai insista… pt ca tot in Romania are un pret

  Rasp. pt Cowish: in Franta nu mai este interzis, anul acesta s-a ridicat interdictia… iar taurina din energizante este o substanta sintetica fabricata in companiile farmaceutice si nu din animale (desi aceasta se gaseste si in corpul uman sintetizata natural).

 4. TAURINĂ =acid organic prin descompunerea acidului taurocolic, prezent în ţesutul pulmonar şi în muşchi.Deci nu este sperma de taur:-P

 5. Alcool + RedBullShit = Health Damage 🙂 In cantitati considerabile, desigur. Asta e pentru amatorii de Jack+RedBull.

  P.S.: Becali am inteles ca se retrage la vechea lui pasiune: beeheeing 😉

 6. bah lasati-l pe boul de Becali in pace ca si asa se leaga toti de el… devine expirat… si aia cu cluju, el poate sa zica ce-o vrea… revenind… bine ca v-ati documentat si v-ati dat seama ca NU E SPERMA DE TAUR!!!

  intradevar foarte nesanatos combinat cu alcool… dar barmani tampiti, ce vrei? si nu e chiar asa nasoala bautura in sine daca nu faci exces… doar ca daca faceti efort prea mare… puteti muri de inima (nu tragi la fiare dupa red-bull… un baschet, ceva de gen, merge)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: